بهترین دفاع از نظام ولایی، کاربردی بودن نظام ولایی است و پارک مصداق آن است


حجت الاسلام و المسلمین مهدوی نسب، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان، روز سه‌شنبه ۱۶ فروردین در نشست مشترک با رئیس پارک علم و فناوری خراسان و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان، بهترین دفاع از نظام اسلامی را کاربردی بودن آن عنوان کرد و ضمن استماع گزارشی از دستاوردهای پارک، از عملکرد پارک به عنوان نشانه‌ای از کاربردی بودن نظام مقدس جمهوری اسلامی یاد کرد.

رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان در این نشست، پارک علم و فناوری استان را به عنوان جایگاه امیدبخش جامعه دانشگاهی برای تبدیل علم و دانش و کاربردی شدن مسائل توصیف کرد.

حجت الاسلام و المسلمین مهدوی نسب ضمن تبریک انتصاب آقای دکتر میرزائی به ریاست پارک، از ایشان به عنوان جوان خوش فکر و عالم یاد کرد که انشاءالله به کمک ایشان، مجموعه پارک علم و فناوری از شتاب بیشتری بهره‌مند خواهد شد.

وی با بیان اینکه ما در استان سرمایه‌های بسیاری داریم و اولین سرمایه ما اساتید دانشگاه هستند، اظهار کرد: بعضی از ایده‌های اساتید ما و طرح‌های آنها مورد بی مهری قرار گرفته‌اند و باید به آنها میدان داده شود.

حجت الاسلام و المسلمین مهدوی نسب همچنین از حوزه‌های گوگرد و زعفران به عنوان حوزه‌هایی یاد کرد که می‌تواند همکاری پارک علم و فناوری و دانشگاه آزاد در آن خصوص شکل بگیرد.

دکتر مسعود میرزائی، رئیس پارک علم و فناوری خراسان در این نشست با اشاره به دستور مقام معظم رهبری در سال جدید در خصوص تولید دانش‌بنیان، اظهار کرد: در سال‌های گذشته، اقدامات خوبی در پارک در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات صورت گرفته و ما تصمیم داریم از پتانسیل‌های شرق کشور در سه حوزه معدن، صنایع غذایی و کشاورزی به کمک فناوری اطلاعات و ارتباطات استفاده کنیم؛ جایی که تاکنون مفاهیم دانش‌بنیانی به وزارت‌خانه‌های متصدی این سه حوزه وارد نشده است.

دکتر میرزائی، عزم پارک را برای افزایش منطقی تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان با همگرایی تمام نهادهای مختلف کشور خاطرنشان کرد.

وی همچنین از تاسیس پردیس صنایع معدنی در خواف خبر داد که مقدمات آن با همکاری مراجع ذیربط در حال انجام است.

دکتر مرادی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در این نشست ضمن تبریک انتصاب آقای دکتر میرزائی و دکتر بذرافشان به عنوان مشاور عالی پارک و اعلام آمادگی برای افزایش همکاری پارک و دانشگاه آزاد، از وجود ۶۱ هزار دانشجو، ۱۰۲۴ عضو هیات علمی در ۱۸ نقطه استان و بیش از ۴۰۰ آزمایشگاه و کارگاه با تجهیزات بعضا بی‌نظیر در استان، به عنوان ظرفیت‌های قابل توجه دانشگاه آزاد یاد کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی، تنها دانشگاهی است که معاونت فناوری آن از معاونت نوآوری مجزا است و ظرفیت بسیار خوبی برای حل مسائل جامعه، کشور و منطقه دارد.

دکتر بهارآرا، معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این نشست اظهار کرد: در گذشته، همکاری بسیار خوبی بین پارک و دانشگاه وجود داشته که تاسیس صندوق پژوهش و فناوری از مصادیق آن است.

وی افزود: ما شرکت‌هایی داشتیم که شروع فعالیت‌شان در دانشگاه بوده و اکنون جزء شرکت‌های قدرتمند پارک علم و فناوری هستند.

دکتر بهارآرا با بیان اینکه دانشگاه آزاد برنامه وسیعی در حوزه دانش بنیان و تحقق شعار سال دارد، از پذیرش اولیه ۸۰ هسته پژوهشی جدید و شناسایی ۷۶۰ ایده جدید در ماه‌های اخیر خبر داد که برای رشد آنها دانشگاه به کمک پارک نیازد دارد.

دکتر ناطق، معاون هماهنگی استان‌های دانشگاه آزاد نیز به ظرفیت قابل توجه واحدهای نیشابور، گناباد، تربت حیدریه و کاشمر این دانشگاه برای همکاری با پارک اشاره کرد و گفت: مراکز تحقیقاتی ما در این شهرها، می‌توانند با کمک پارک‌ها توسعه یابند.

در این نشست، همچنین دکتر نوبخت، مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و خانم دکتر بامحرم، عضو هیات علمی این دانشگاه نیز به ارائه نظرات خود پرداختند.

مهندس اکبر امینی، معاون پشتیبانی فناوری پارک نیز در سخنانی با اشاره به این که نامگذاری امسال، بار مسئولیت سنگینی را بر دوش ما نهاده است، از پیشتازی پارک علم و فناوری خراسان در زمینه‌های همچون تولید ونتیلاتور، راه‌اندازی نیروگاه‌های تمام بومی، تامین داروی بیماران هموفیلی کشور و تولید بهبود دهنده‌های نان در حوزه مواد غذایی توسط شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان پارک خبر داد.



لینک اصل خبر در سایت پارک علم و فناوری خراسان رضوی

منبع خبر

پارک علم و فناوری خراسان رضوی

پارک علم و فناوری خراسان رضوی

پارک علم و فناوری خراسان رضوی یک پارک علم و فناوری در شهر مشهد می باشد

    نظرات