تاپیک هجدهم: از ارز دیجیتالی طراحی شده برای روزنامه نگاران تا رشد باور نکردنی ارزش آتریوم در سال جاری میلادی
در تاپیک این هفته به دلیل اهمیت اخبار منتشر شده در رسانه های مختلف بین المللی به بررسی 6خبر مهم خارجی در دنیای استارتاپ و کسب و کار بین المللی خواهیم پرداخت. لطفا تا پایان با ما همراه باشید.
به گزارش
اکوسیستم، یکی از مهم ترین اخباری که در حوزه فروش برند های معتبر جهانی در صدر خبرهای رسانه های مختلف جهان قرار گرفت. یکی از مهم ترین این اخبار در خصوص طراحی ارز دیجیتال به نام Press Coin بود که برای روزنامه نگاران و مخاطبان آن ها طراحی شده است. خبر مهم دیگر که در هفته گذشته در صدر خبرهای مربوط به کسب و کار در رسانه های مختلف جهان قرار گرفت، خبر مربوط به افزایش باورنکردنی ارزش آتریوم در سال جاری میلادی بود.
ارز دیجیتالی PressCoin برای روزنامه نگاران و مخاطبان آن ها طراحی شده است. تعدادی از سازمانهای خبری به همراه جمعی از روزنامهنگاران، از سراسر نقاط جهان بهتازگی در کنار یکدیگر جمع شدهاند تا ارز دیجیتالی رمزپایه جدیدی جهت پشتیبانی مالی از رونامهنگاری پژوهشمحور ایجاد کنند. این ارز دیجیتالی جدید PressCoin نام دارد. این ارز دیجیتالی برای قطع استفاده از مدلهای تبلیغاتی و مدلهای بازگشت درآمد و همچنین جهت جلوگیری از تمرکز بر روی یک منبع درآمدی و مقابله با انحصار تولید محتوای مشارکتی ایجاد شذه است. پیشنهاد ابتدایی PressCoin برای جذب سرمایه لازم مطرح شده است که ۲۸ روز اعتبار دارد و زمان این پیشنهاد از بیست و دوم ماه میلادی جاری آغاز خواهد شد. قیمت فروش این ارز دیجیتالی جدید در ابتدا یک دلار خواهد بود.
بیل گیتس برای توسعه شهر هوشمند بلمونت، 80 میلیون دلار سرمایه گذاری کرد. بیل گیتس (بنیانگذار شرکت مایکروسافت) مبلغ ۸۰ میلیون دلار برای توسعه شهر هوشمند بلمونت در فونیکس آریزونا سرمایهگذاری کرد. شهر بلمونت (Belmont) در آینده مجهز به زیرساختهای ارتباطاتی-اینترنتی فوق سریع، خودروهای خودران و دیتاسنتر خواهد شد. قرار است این شهر به فضایی مطلوب برای بیزینس فوق مدرن تبدیل شود. کنسرسیوم بلمونت و شرکا از جامعهای پیشرو صحبت میکنند که ستون فقرات آن ارتباطات و IT خواهد بود. شبکههای دیجیتال با سرعت بالا، مراکز داده متنوع، سیستمهای کارخانهای مبتنی بر فناوریهای نوین، مدلهای متفاوت توزیع فناوری، شبکهای از خودروهای خودران و لجستیک خودران؛ از مواردی است که برای توسعه این شهر هوشمند در نظر گرفته شدهاند.
اوبر هک شدن اطلاعات خود را بعد از گذشت یکسال تایید کرد. پس از یکسال سکوت، بالاخره مشخص شد که در سال ۲۰۱۶ اطلاعات ۵۷ میلیون مشتری و راننده اوبر هک شده است. سال گذشته میلادی هکرها توانستند اطلاعات ۵۷ میلیون مشتری و راننده شرکت تاکسی اینترنتی اوبر را به سرقت ببرند؛ شرکت اوبر نیز قبول کرده بود مبلغ ۱۰۰ هزار دلار به هکرها بپردازد تا اطلاعات دزدیده شده را فاش نکنند. اطلاعات فوق در اکتبر ۲۰۱۶ میلادی هک شده بود و اوبر به مدت یک سال این مسئله را مخفی نگه داشت. اوبر میگوید، این اتفاق زمانی رخ داد که آنها در حال مذاکره با قانونگذاران آمریکایی در مورد زیرپا گذاشتن قوانین حفظ حریم خصوصی بودند. این شرکت اعتراف کرد که به لحاظ قانونی باید هک شدن اطلاعات را به قانونگذاران و رانندگانی که پلاک خودروهای آنها فاش شده بود، گزارش میداد؛ اما به جای این اقدام، ۱۰۰ هزار دلار بابت حذف اطلاعات به هکرها پرداخت کرد.
اپل، مالک استارت آپ کانادایی فعال در زمینه تولید هدست های واقعیت مجازی و واقعیت افزوده شد. شرکت اپل استارتاپ کانادایی وروانا را با قیمت ۳۰ میلیون دلار خرید؛ این استارتاپ در زمینه تولید هدستهای واقعیت مجازی و واقعیت افزوده فعالیت دارد. وروانا از سال ۲۰۰۵ میلادی فعالیت خود را آغاز کرد. ۱۲ نفر از کارمندان این استارتاپ از جمله برتراند نپویو از هفتهها قبل با بخش واقعیت افزوده اپل همکاری داشتهاند. محصول اصلی استارتاپ وروانا هدستی به نام توتم است، که مسئولان این استارتاپ ادعا میکنند علاوه بر واقعیت مجازی، از قابلیت پوشش تصاویر واقعیت افزوده با کیفیت بالا و دامنه گسترده نیز برخوردار است. این موضوع سبب برتری توتم در برابر رقبای خود از جمله هولو لنز مایکروسافت که تصاویری مات با زاویه دید محدود را ارائه میکنند، شده است.
جمعه سیاه آمازون، در آمد جف بزوس را به 100 میلیارد دلار رساند. به تازگی نشریه بلومبرگ گزارشی را منتشر کرده است که نشان میدهد ثروت جف بزوس (مدیرعامل آمازون) برای اولین بار از مرز ۱۰۰ میلیارد دلار گذشت. از ابتدای سال جاری میلادی ارزش سهام آمازون سیر صعودی داشته است و همین عامل باعث افزایش ثروت بزوس گردید؛ اما در جریان جمعه سیاه (حراج بزرگ فروشگاههای سرتاسر دنیا) که روز گذشته انجام شد سهام آمازون افزایش چشمگیر و کم سابقهای را تجربه کرد، در نتیجه ثروت بنیانگذار این شرکت از مرز ۱۰۰ میلیارد دلار عبور کرد. یکی از موسسات مالی و آماری آمریکا اعلام کرد که بالغ بر نیمی از کل فروش آنلاین روز گذشته در جهان، مربوط به بزرگترین فروشگاه آنلاین یعنی آمازون بوده است. مدیرعامل آمازون معمولا بخش عمدهای از ثروت خود را در حوزههای مختلف خرج میکند؛ بطور مثال در سال ۲۰۱۳ وی بیش از ۲۵۰ میلیون دلار خرج کرد تا بتواند امتیاز نشریه واشنگتن پست را بخرد؛ همچنین بزوس هر ساله حدود یک میلیارد دلار نیز به پیشبرد برنامههای شرکت فضایی بلو اوریجین و ساخت راکت در این شرکت اختصاص میدهد.
ارزش ارز دیجیتال آتریم در سال جاری میلادی ارزش باور نکردنی داشته است. قیمت هر توکن آتریوم در ابتدای سال جاری میلادی معادل ۸/۲۷ دلار بود، اما ارزش این ارز با افزایش چشمگیری که داشت در آخرین مبادلات جهانی به ۴۲۵/۵ دلار رسید که نسبت به روزهای نخست سال جاری میلادی حدود ۵ هزار درصد رشد پیدا کرده است. در آخرین مبادلات بازار جهانی ارزهای مجازی، قیمت هر توکن اتریوم به ۴۲۴/۵۵ دلار رسید که نسبت به ابتدای سال ۲۰۱۷ میلادی بیش از ۵۰ برابر افزایش یافته است. پس از بیت کوین، اتریوم دومین ارز رمزپایه در جهان محسوب میشود و ارزش کل بازار آن در حال حاضر ۴۰ میلیارد دلار است. این افزایش قیمت بعد از آن اتفاق افتاد که کشور کره جنوبی اعلام کرد هیچ برنامهای به منظور اعمال مقررات و تنظیم کردن بازار ارزهای مجازی ندارد. یکی از مقامات سازمان نظارت بر امور مالی کره جنوبی اعلام کرده است که این سازمان ارزهای دیجیتالی را واحد پول نمیداند، به همین دلیل نیز اقدامی برای نظارت بر مبادلات این نوع ارزها انجام نخواهد داد. این در شرایطی است که ۵ درصد کل مبادلات ارزهای رمزپایه در جهان به وون کره جنوبی انجام میشود.
نظرات