طرز تهیه رب گوجه فرنگی سنتی مرحله به مرحله
ایتالیاییها برای پخت بهتر پاستا و اسپاگتی باید پوست گوجه فرنگی را میگرفتند و آن را پوره میکردند. جالب است بدانید ایتالیاییها به رب گوجه فرنگی روغن زیتون بکروسرکه هم اضافه میکنند که مانع ازکپک زدن رب میشود. گوجه فرنگی سنتی درخانه به این صورت است که ابتدا باید گوجهها راخوب بشورید و زمانی که کاملاخشک شدند. برای اینکه رب کپک نزند باید کاملا حین پخت آب آن تبخیر شود. *** درمجموع رب گوجه فرنگی خانگی چون مواد نگهدارنده ندارد مستعد کپک زدن است. *** یکی ازبهترین راهها برای کپک نزدن رب گوجه فرنگی این است که روی آن راباروغن زیتون یاروغن مایع بپوشانید. *** برای اینکه رب گوجه کپک نزند از روغن در آن استفاده میشود. این روغن باید به گونهای باشد که وقتی شما رب گوجه را استفاده میکنید اصلا مشخص نباشد. علاوه بر این وقتی رب گوجه را سرخ میکنید نباید تکههای سیاه درآن تشکیل شود چون در این صورت در تهیه رب از آردونشاسته هم استفاده شده است. *** برای اضافه کردن نمک به رب این نکته را به یاد داشته باشید که در زمان قاچ کردن گوجهها و قبل از پختن آنها بهتر است نمک را اضافه نکنید. بهترین زمان برای اضافه کردن رب و روغن اواخر پخت رب است. اگرخیلی روشن و کمرنگ باشد به این معناست که از گوجه نامرغوب و نارس در تهیه آن استفاده شده است. *** بهتر است برای تهیه رب گوجه فرنگی از گوجههای گوشتی و قرمز استفاده کنید.
متن کامل نوشته در سایت سروبان
نظرات