تجهیزات دریایی و شناورهای سبک «ایرانساخت» شد
این شرکت دانشبنیان داخلی، طراح و تولیدکننده شناورهای سبک از جنس آلومینیوم و فولاد و تجهیزات مربوط به آنها است. این مجموعه دارای یارد مجهز ساخت شناور و کارگاههای ساخت تجهیزات دریایی و همچنین اولین برند تولیدکنندهی تجهیزات دریایی در ایران است. کلیه محصولات و خدمات این مجموعه با استانداردها و تاییدیههای بینالمللی ارائه میشوند.
محصولات تولیدی شرکت فنی مهندسی صنعت و دریایی فن آوران سیراف شامل تجهیزات دریایی و شناورهای سبک است. همچنین تولید تجهیزات مختلفی مانند انواع باطری شارژرهای صنعتی، شارژر کنترلر دریایی، انواع سامانه چراغ راهنمایی دریایی با انرژی خورشیدی، لنترن، انواع پنل کنترل برق تجهیزات دریایی، تابلو برق و چراغ های ناوبری کنترل دریایی هم از دیگر محصولات این شرکت محسوب میشود.
بنا به گفته حسن ابراهیم پورضیایی مدیر عامل این شرکت، «شناورهای تولید شده این مجموعه شامل بارج غذادهی اتوماتیک مزارع پرورش ماهی در قفس، شناور تفریحی خورشیدی، کافیشاپ، شناور خدماتی ماهیگیری پیشرفته آلومینیومی و شناور زباله جمعکن میشود.»
وی ادامه میدهد: «سیراف با اتکا به توانایی بالای تحقیق و توسعه، فراتر از نیازهای شناسایی و ابراز شده از طرف مشتریان، با رویکرد بهبود کیفیت، سرعت بالای تولید و همچنین ارائه قیمتهای رقابتی، بهترین راهحلها را در قالب محصولات به مشتریان خود عرضه میکند. در همین راستا و برای تضمین هرچه بیشتر کیفیت محصولات، دستیابی به TQM جزء اصلیترین اهداف ما است. مجموعه این عوامل باعث شده این برند همواره جایگاهی قابل اطمینان نزد مشتریان داشته باشد . »
میدان فعالیت این شرکت شامل ارائهکنندگان خدمات مختلف بندری، ماهیگیری، حفاظت ساحلی، مسافربری، کشتیسازیهای داخلی و خارجی، مالکان شناورها، صاحبان حوضچهها و بنادر در بخش چراغهای ترافیک دریایی و همچنین صنایع فراساحل از قبیل سکوهای نفتی است.
مهمترین توان نرمافزاری این مجموعه، دانش و تجربه فراگیر است. این شرکت در زمینه سختافزاری، قطعات و مواد اولیه خود را از بهترین و معتبرترین تامین کنندهها فراهم میکند. این شرکت توانسته در هر شرایطی پرچمدار صنایع دریایی در داخل کشور باشد و در عین حال حضور بینالمللی موفقی در بین برندهای جهانی داشته باشد.
پورضیایی درباره ضرورت بومیسازی این تجهیزات در داخل کشور، میگوید: «با توجه به شرایط اقتصادی و سیاسی کشور تولید تجهیزات دریایی داخلی تا میزان زیادی از نگرانی مالکان شناور و سازمانهایی همچون سازمان بنادر را کاسته و با توسعه روز افزون این تجهیزات نیاز به تجهیزات خارجی بسیار کاهش یافته است.»
به گفته وی، «شرکت سیراف در زمینه تجهیزات دریایی جزء شناختهشدهترین برندها در این صنعت است. خدمات پس از فروش این شرکت در زمینه تجهیزات دریایی که امروزه یکی از دغدغههای استفاده از تجهیزات خارجی است با وجود این شرکت در کشور مرتفع شده است.»
این شرکت با کمک توان تخصصی خود و به همت نیروهای متخصصش موفق به صادرات یک فروند شناور ماهیگیری به کشور قطر شده است و با توجه به اوضاع فعلی منطقه، امکان صادرات شناور و تجهیزات دریایی به کشورهای حوزه خزر و خلیج فارس هم وجود دارد.
این فعال دانشبنیانی معتقد است که «در داخل کشور به دلیل رشد روزافزون صنعت آبزیپروری، شناورهای غذادهی به قفسهای دریایی و شناورهای خدماترسان به آنها یکی از نیازهای اصلی این صنعت است که شرکت ما توانایی ساخت آنها را دارد.»
این شرکت دانشبنیان در دوران فعالیت خود از حمایتهای صندوق نوآوری و شکوفایی برای حضور در نمایشگاههای داخلی و خارجی استفاده کرده است و توانسته مبلغی در حدود ۱ تا ۵ میلیون دلار ارز آوری صادرات شناور برای کشور به ارمغان بیاورد.
گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به نقل از پایگاه خبری ایرانساخت
اخبار مرتبط:
هماندیشی و توسعه تعاملات مشترک با شرکتهای دانشبنیان دریایی تقویت میشود
رفع نیازهای فناورانه حوزه پیشرانههای دریایی توسط شرکت های دانش بنیان
حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی از حضور شرکت های دانش بنیان در نمایشگاه دریایی بندرعباس
رویداد تقاضا محور پیشرانه های دریایی به منظور رفع نیازهای فناورانه حوزه دریا برگزار خواهد شد
لینک اصل خبر در سایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
نظرات