به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری استان قم، دکتر علی خیرالدین در نشست خبری نخستین جشنواره ملی فیلم کوتاه فناوری و نوآوری که در سالن جلسات پارک علم و فناوری استان قم برگزار شد، با اشاره به اینکه انعکاس اخبار جشنواره میتواند مسیر رسیدن به اهداف را تسهیل کند، اظهار کرد: ۵۱ پارک علم و فناوری در سطح کشور فعال هستند.
وی با بیان اینکه پارکهای علم و فناوری ذیل وزارت علوم فعالیت میکنند، مطرح کرد: همچنین در سطح کشور ۲۶۰ مرکز رشد و ۱۱ هزار و ۴۰۰ شرکت و واحد فناور فعالیت دارند که از این تعداد حدود ۲ هزار و ۵۰ عدد آن شرکت دانش بنیان هستند.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه ایجاد پردیسهای علم و فناوری یک اقدام مطلوب بوده است، عنوان کرد: دو پردیس علم و فناوری را رسما مجوز دادهایم و حدود ۲۰ پردیس موافقت اولیه را کسب کردهاند که یکی از آنها پردیس پارک علم و فناوری استان قم بوده است.
وی با بیان اینکه در حوزه اشتغال دانش بنیان باتوجه به شعار سال اقدامات مطلوبی انجام شده است، عنوان کرد: این شرکتها ۴۰۰ شغل ایجاد کردند؛ در پارکها و مراکز رشد شاهد رشد ۵۰ درصدی در اشتغال دانش بنیان بودهایم.
خیرالدین با اشاره به اینکه شرکتهای دانش بنیان حدود ۴۰۰ هزار میلیارد تومان فروش داشتهاند، تصریح کرد: بنابراین تصمیم گرفتیم این جشنواره را به منظور عرضه فعالیت این شرکتها راهاندازی کنیم.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه هدف ما معرفی واحدهای فناور و شرکتهای دانش بنیان و معرفی محصولات آنها است، یادآور شد: مردمیسازی و بومیسازی فناوری و نوآوری اصلیترین هدف این جشنواره است.
وی با اشاره به اینکه خوشبختانه پارک علم و فناوری قم در سال ۱۳۹۸ گزارشی از برگزاری جشنواره استانی ارائه دادند، بیان کرد: تصمیم ما برگزاری ملی و سالانه این جشنواره است و باتوجه به تجربه پارک قم نخستین دوره را در قم برگزار میکنیم.
خیرالدین با بیان اینکه امیدواریم بتوانیم در مسیر برگزاری این جشنواره موفق باشیم، ابراز کرد: فراخوان این جشنواره ۱۸ مهرماه انجام خواهد شد و در ۲۲ دیماه امسال نیز آئین اختتامیه آن برگزار میشود.
وی با اشاره به اینکه شورای سیاستگذاری این جشنواره تشکیل و کمیته اجرای آن نیز فعالیت خود را دنبال میکند، بیان کرد: دبیرخانه دائمی این جشنواره در پارک علم و فناوری استان قم مستقر شده و دبیرخانه دورههای بعدی نیز بر عهده پارک علم و فناوری استان قم است.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پایان تاکید کرد: انباشت فیلم در این بخش بسیار زیاد است درنتیجه پیش بینی ما شرکت گسترده شرکتها در این جشنواره است.
در ادامه رئیس پارک علم و فناوری قم با بیان اینکه تلاش ما این است کیفیت جشنواره را افزایش دهیم گفت: فراخوان این جشنواره ۱۸ مهرماه انجام خواهد شد و ۲۷ آذرماه آخرین مهلت ارسال آثار و ۲۱ و ۲۲ دیماه تاریخ برگزاری اختتامیه جشنواره است.
کتر خیر الله رهسپارفرد تصریح کرد: این جشنواره در هفت بخش برگزار میشود که مشخصا بخش اصلی یعنی فیلمهای مستند، تیزرهای تبلیغاتی و رپورتاژ آگهی، کلیپ، انیمیشن و موشنگرافیک، بخش موبایلی، بخش ویژه با موضوع شهدای فناوری و وقف فناوری، بخش داستان موفقیت، بخش توسعه اکوسیستم نوآوری استانها (تانا)، بخش فیلمنامه و بخش رویش خلاقیت را در برمیگیرد.
وی در پایان افزود: علاقمندان به شرکت در این جشنواره میتوانند از ۱۸ مهرماه با مراجعه به سایت پارک علم و فناوری استان قم به آدرس www.qomstp.ir وارد پرتال جشنواره شده و آثار خود را برای دبیرخانه ارسال کنند.
نظرات