راهکاری نوآورانه برای مردمی‌سازی کرونا در نظر گرفته شد

راهکاری نوآورانه برای مردمی‌سازی کرونا در نظر گرفته شد

این چالش با حمایت ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی برگزار می‌شود، محققان، فعالان حوزه علم و فناوری دارای ایده یا محصول برای مقابله با کرونا می‌توانند در این چالش شرکت کنند. شناسایی و حمایت از ایده‌ه‌ها، محصولات یا خدمات و اقدامات خلاقانه ومسئله محور از محورهای این چالش است.

«چالش کرونا» توسط سازمان بسیج مستضعفین به عنوان ساز و کاری نوآورانه و پربازده است که برای مردمی سازی فراینده حل مسئله کرونا ایجاد شده است.

این چالش دارای ۴ محور است. «بهداشت، درمان و پیشگیری»، «مدیریت و سیاستگذاری»، «پیامدهای اقتصادی» و «آسیب‌های اجتماعی» این موضوعات هستند که در هر یک از آنها مسائلی مانند بهینه سازی خدمات درمانی در مواجهه با پدیده ویروس کرونا، نحوه اجرای راهبرد فاصله گذاری اجتماعی، خانواده و کرونا و نحوه مواجهه با اثرات چالش کرونا بر حوزه گردشگری گنجانده شده است.

همچنین علاوه بر جوایز نقدی حمایت‌های متنوعی در این چالش در نظر گرفته شده است که می‌توان به سرمایه گذاری و مشارکت، ارائه تسهیلات، امکان ثبت به عنوان هسته/واحد فناور، تامین زیرساخت، تامین سرمایه در گردش، تسهیلات سربازی و کسری خدمت اشاره کرد.

علاقمندان برای حضور در آن تا ۱۳ اردیبهشت ماه سال جاری برای ثبت ایده خود مهلت دارند پس از آن داوری‌ها آغاز می‌شود. در نهایت نیز ۲۰ اردیبهشت ماه برگزیدگان معرفی می‌شوند.

گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

پایان پیام/۲۵

اخبار مرتبط:

*محصولات فناورانه به مهمات جبهه مقابله با کرونا تبدیل شده است

* ستاری :شرکت های دانش بنیان برای مقابله با کرونا آماده هستند

*بیش از ۲۵۰ استارتاپ حوزه آنلاین در پویش کرونا پلاس ثبت نام کردند/ سلامت آنلاین صدرنشین مشارکت در پویش کرونا پلاس

* پویش کرونا پلاس از ایده‌های نوآورانه استارت‌آپ‌ها حمایت می‌کند

لینک اصل خبر در سایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

منبع خبر

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یک سازمان دولتی در شهر تهران می باشد

    نظرات