ثبت ۷ اختراع فناوران دلفانی توسط مرکز رشد واحدهای فناور این شهرستان
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان دلفان گفت: در سال ۱۴۰۰ توانستیم ۷ اختراع ثبت شده قطعی، ۴ اختراع در مرحله صدور گواهینامه و ۴ اختراع در مرحله استعلام فناوران این شهرستان را داشته باشیم.
عبدالمجید فرج الهی در گفتگو با روابط عمومی پارک علم و فناوری لرستان گفت: مرکز رشد واحدهای فناور دلفان در راستای ارزش آفرینی و ایجاد شخصیت حقوقی و توسعه واحدهای فناور، بر اساس سیستم پایه ای اقدام به پذیرش شرکت خدماتی ایده پردازان نیکو با نام تجاری «مخترع شو» در راستای مشاوره و تسهیل روند ایجاد شخصیت حقوقی کرده است.
وی با بیان اینکه با این اقدام توانسته ایم در حوزه ثبت شرکت های جدید، ثبت اختراع، ثبت برند، ثبت لوگو و ثبت طرح های صنعتی خروجی های مثمر ثمری داشته باشیم، تصریح کرد: در نهایت با مشاوره و راهنمایی های مرکز رشد در سال ۱۴۰۰، توانستیم ۷ اختراع ثبت شده قطعی، ۴ اختراع در مرحله صدور گواهینامه و ۴ اختراع در مرحله استعلام داشته باشیم.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان دلفان با اشاره به اینکه شرکت «خوان زرین دلفان» موفق به ثبت اختراع فرآوری نخود ممتاز با قابلیت پخت سریع با مکانیزم جلوگیری از رشد سبزینه لپی شده است، گفت: همچنین شرکت «شیدا لک لرستان» توانست اختراع تقویت کننده و رطوبت رسان موی سر را به ثبت برساند.
فرج الهی افزود: شرکت «گرین صنعت دلفان» با ثبت اظهارنامه کولر آبی جدید در مرحله صدور گواهینامه است و شرکت «کوچ سام دلفان» با ایده فرآوری بره موم عسل با ثبت لوگوی اختصاصی این محصول در مرکز رشد واحدهای فناور دلفان پذیرش و استقرار گرفت.
وی ادامه داد: شرکت «پایا پارس دلفان» با طرح dc یکسو کننده سوئیچ مد، شرکت «جلا برف بابان» با اختراع اسفنج زنگ زدا جهت ایجاد سایش در قطعات تراش شده بر پایه سلیس و شرکت «حافضه حسی حرکتی افلاک» با اختراع دستگاه تشخیص خطایی بینایی مولر و لایر در حال پذیرش در مرکز رشد واحدهای فناور دلفان هستند.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان دلفان خاطرنشان کرد: از ابتدا این واحدها ها بر اساس سیستم تثبیت ایده و تضمین مالکیت فکری مشاوره و ارزیابی شده و در نهایت به عنوان واحد فناور در مرحله پیش رشد پذیرش می شوند.
نظرات