رییس پارک علم و فناوری کردستان در دیدار با رییس پارک علمی کاربردی استان: همافزایی پارک و دانشگاه میتواند به هدفمندی دانشجویان در انتخاب نقشه راه آینده خود کمک شایانی کند
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل پارک علم و فناوری کردستان، دکتر قادرزاده با اشاره به اینکه پارکهای علم و فناوری حلقه واسط دانشگاه و بازار کار هستند، گفت: همافزایی پارک و دانشگاه میتواند به هدفمندی دانشجویان در انتخاب نقشه راه آینده خود کمک شایانی کند. وی با تشریح طرح دستیار فناور، اظهار داشت: وزارت عتف به منظور آشنا کردن دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی با فضای کسب و کار به پارکهای علم و فناوری امکان استفاده از دانشجویان در حال تحصیل را به عنوان کارآموز در واحدهای فناور و شرکتهای دانش بنیان فراهم آورده است.
رییس پارک علم و فناوری کردستان با تاکید بر اهمیت توسعه به دورافتادهترین نقاط روستایی و مرزی استان گفت: بیشترین ارزش افزوده در روستاها نهفته است و با یک برنامه مدون و عملیاتی میتوان اشتغال پایدار با درآمد بالا را در روستاها نهادینه کرد.
وی با اشاره به اهمیت برگزاری رویدادهای مشترک با دانشگاههای استان، تصریح کرد: دانشگاههای استان مهمترین منابع تعمین کننده نیروی انسانی برای شرکتهای دانش بنیان و فناور هستند، پس لازم است رویدادهای مشترک در برنامه کاری و عملیاتی پارک و دانشگاههای استان گنجانده شوند.
در این دیدار، دکتر سیوسه مرده نیز با تاکید بر ایجاد تحول و بازنگری در راهبرد همکاریهای دانشگاه علمی و کاربردی و پارک علم و فناوری کردستان، گفت: همافزایی و تعامل نهادهای دانشگاهی، پارک علم و فناوری و سازمانهایی مانند آموزش فنی و حرفهای و صنعت، معدن و تجارت میتواند کمک شایانی به تبدیل ایده دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاهی به کسب و کارهای مبتنی بر نوآوری و فناوری کند. وی نیز برگزاری رویدادهای مشترک را زمینه ساز تحول در تفکر دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاهها در نگاه به آینده دانست و اظهار داشت: دنیای آینده، دنیای مشاغلی است که نیاز به نوآوری، فناوری و داشتن مهارتهای چندگانه است و پارک علم و فناوری با توجه به این اینکه هسته اصلی نوآوری و فناوری است، میتواند به مرکزی برای گردهمآیی این افراد تبدیل شود.
لینک اصل خبر در سایت پارک علم و فناوری کردستان
نظرات