حضور شتابدهنده سیناپس و شرکت دانش بنیان پیشتاز طب زمان در رویداد راهکارهای نوآورانه در چالش های فناوری های زیستی و سلامت
مرحله اول رویداد راهکار های نوآورانه در چالش های فناوری های زیستی و سلامت، با هدف شناخت علاقه مندان و نوآوران نسبت به چالشهای صنعت، در روز دوشنبه ۳۱ تیرماه ۱۳۹۸ در ساختمان صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد. در این مرحله صنعت گران، نوآوران را نسبت به چالش های اصلی ایده پردازی آشنا کردند. در پنل تخصصی حوزه بیوتکنولوژی این برنامه که با محور چالشهای توسعه محصول در بخش تجهیزات و ملزومات زیستی برگزار شد، جناب آقای تهرانی، مدیرعامل شرکت دانش بنیان پیشتاز طب ضمن معرفی صنعت IVD ، بازار داخلی این صنعت را ارزیابی کرد و چالش های آن را در حوزه تولید عمومی مورد بررسی قرار داد. وی با اشاره به تحریمهای اخیر، حضور فناوران و نوآوران در عرصه تولید را مهم دانست و تحریمها را فرصتی برای رونق تولید داخل و افزایش دسترسی به بازار داخلی دانست. همچنین تهرانی رسیدن به بالاترین سطح تکنولوژی در حوزه IVD را از اهداف شرکت پیشتاز طب بیان کرد.
در ادامه پنل تخصصی بخش بیوتکنولوژی، جلسه پرسش و پاسخ نوآوران و صنعتگران این حوزه برگزار شد. در این جلسه جناب آقای بهروز حاجیان تهرانی، مدیرعامل شرکت پیشتاز طب، دکتر کاغذیان، مدیرعامل شتابدهنده فن یاخته و دکتر مهدی پریان، مدیر بخش آنتی ژن در انستیتو پاستور به عنوان صاحب نظران حوزه صنعت حضور داشتند و حاضرین با طرح سوالاتی از تجربیات آنان استفاده میکردند. یکی از حضار با تقدیر از فعالیت ۲۲ ساله شرکت پیشتاز طب در حوزه IVD، پرسشی درباره آینده این صنعت و ورود یا عدم ورود پیشتاز طب به حوزه های نوین تشخیصی از جمله آزمایشگاه در خانه، مطرح کرد که تهرانی در پاسخ به این پرسش گفت: اضافه شدن شتاب دهنده در پیشتاز طب گام بلندی در جهت رسیدن پیشتاز به اهدافش در حوزه IVD است و با توجه به شرایط بهداشتی و سلامت کشور، دسترسی به آزمایشگاه در خانه، فاصله زیادی با اهداف فعلی شرکت پیشتاز طب دارد.
در بخش حوزه سلامت رویداد، دکتر وحید یونسی رئیس شتابدهنده سیناپس، علاوه بر معرفی و بیان چالش های حوزه آزمایشگاهی، شتابدهنده های فن آوری را به عنوان یکی از راهکار های پیشرفت صنعت IVD کشور معرفی کرد. وی در کنار تامین منابع مالی، امکانات آزمایشگاهی منتورینگ محققین را از مهمترین ویژگی های شتابدهنده سیناپس دانست. یونسی، پس از معرفی اولویتهای نظام سلامت و فرایندهای شتابدهی شتاب دهنده سیناپس، ورود به فرایندهای شتابدهی و ایجاد استارت آپ را از تاسیس شرکت دانش بنیان کوچک مناسبتر دانست. ایشان عدم پذیرش پروژهایی با تولید داخلی مشابه، تمرکز بر محصولات ارزبر و الویت های نظلم سلامت را از مهمترین شاخص های طرح های ورودی این شتابدهنده برشمردند. در پایان پنل نیز در قسمت پرسش پاسخ، صاحب نظران حوزه سلامت به پرسش نوآوران پاسخ دادند.
مرحله دوم و سوم این رویداد در آذر و اسفند ماه سال جاری برگزار خواهد شد.
- جناب آقای تهرانی مدیرعامل پیشتاز طب در رویداد راهکارهای نوآورانه در چالش های فناوری های زیستی و سلامت
نظرات