پارک علم و فناوری کردستان یک پارک علم و فناوری در شهر سنندج می باشد
بسیاری از سیاستگذاران پارکهای فناوری را به عنوان بخشی از یک راهبرد اندیشمند و هماهنگ برای توسعه ملی یا منطقهای معرفی میکنند. اگرچه هر شهر یا کشوری ممکن است دلایل متفاوتی برای ایجاد پارکهای فناوری داشته باشد، ولی عموما هدف اولیه از تشکیل یک پارک فناوری افزایش تعداد شرکتهای کوچک و متوسط دانشمحور است تا در یک محیط اقتصادی به فعالیت بپردازند. از این شرکتها به عنوان پشتوانه بخش خصوصی برای کمک به تنوع اقتصادی نام برده میشود.
چشمانداز پارک، تبدیل شدن به یک زیرساخت اساسی و یکی از جذابترین محیطهای کاری در منطقه برای حضور واحدهای دانشمحور داخلی و خارجی در یک دوره پنج ساله برای توسعه فناوری در استان کردستان است. در این دوره جذب 300 واحد فناور مدنظر است. واحدهای مستقر در پارک به سه دسته تقسیم میشوند:
شرکتهای فناور مستقر
شرکتهای خدمات مهندسی
واحدهای طرح تحقیق و توسعه
خدمات پارک
عمومی
اسکان، دسترسی به تلفن و دورنگار، کارپردازی و خدمات دبیرخانهای، امکان استفاده از اتاقهای کنفرانس، تجهیزات دیداری و شنیداری و سرویس رفت و آمد.
اطلاعرسانی
کتابخانه، اینترنت پرسرعت، مراکز اطلاعرسانی و نرمافزارهای مهندسی
مشاورهای و آموزشی
مشاوره مدیریتی، مالی و بازرگانی، خدمات حسابداری و حقوقی، برگزاری سمینار و یا دورههای آموزشی موردنیاز برای شرکتهای نوپا
فنی و تخصصی
ارائه خدمات فنی مهندسی، استفاده از امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی نظیر آزمایشگاه صنایع غذایی، بیوتکنولوژی، شیمی، مواد و سرامیک، برق و الکترونیک، مکانیک، کارگاه ماشین ابزار و پایلوتهای تولید محدود
مالی و اعتباری
تسهیل امکان استفاده از اعتبارات خدمات و تحقیقاتی، شناسایی منابع مالی و جذب سرمایهگذاران، تسهیل در جذب اعتبارات مصوب طرحها و پروژههای تحقیقاتی
زمینه فعالیت:كشاورزي(محصولات باغي، گياهان دارويي و صنايع فرآوري و تبديلي آن)- معدن (استخراج و فرآوري سنگ و طلا)- ICT (هوشمند سازي، اتوماسيون و دولت الكترونيك)