پارک علم و فناوری هرمزگان

پارک علم و فناوری هرمزگان یک پارک علم و فناوری در شهر بندرعباس می باشد

پارک علم و فناوری استان هرمزگان به منظور ایجاد زیر ساخت های مناسب در راستای توسعه علم و فناوری و تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی دانش آموختگان استان و ایجاد شبکه فناوری بین صنعت و دانشگاه از طریق ارائه خدمات متناسب در هر حوزه در ۲۵ خرداد ۱۳۹۰ شکل گرفت و فعالیت رسمی خود را از دی ماه همان سال آغاز نمود.
در سال اول فعالیت این پارک، تعداد بی شماری ایده از متقاضیان جدید دریافت گردید. که پس از کارشناسی اولیه تعداد زیادی از آن ها حائز شرایط ابتدایی پذیرش شدند و پس از ارزیابی و کارشناسی تکمیلی در جلسه شورای استقرار، با استقرار آن ها موافقت شد.
پارک علم و فناوری استان هرمزگان به عنوان یک پارک تازه تاسیس با انعقاد تفاهم‌نامه هایی اقدام به جذب ایده‌های مستعد جهت تبدیل علم به فناوری نموده است.
پارک هرمزگان امیدوار است با فراهم ساختن خدمات و امکانات و ارائه مشاوره‌های فنی، مدیریتی و حقوقی لازم به فناوران برتر بتواند موجبات شکوفایی استعدادها و به ثمر رساندن ایده های آن‌ها را فراهم آورد. به طوری که هر یک از شرکت‌های مستقر بتوانند پس از خروج از پارک به عنوان شرکتی مستقل با قدرت رقابتی بالا با فناوران داخلی و خارج از کشور فعالیت نمایند.
در حال حاضر دو مرکز رشد واحدهای فناور و مرکز رشد مواد و تجهیزات پزشکی مجوز لازم را دریافت کرده و فعالیت می کنند. همچنین مرکز نوآوری در راستای حمایت از ایده های دانش آموزی و دانشجویی در پارک هرمزگان راه اندازی شده و در مرکز استان و شهرستان های هرمزگان در حال فعالیت است. از دیگر خدمتی که در این پارک انجام می شود خدمات تجاری سازی است که از سال ۹۴ به طور رسمی فعالیت خود را آغاز کرده است.
آرمان:
ایجاد قطب علم و فناوری در منطقه استراتژیک خلیج فارس با تاکید بر قابلیت‌های اقلیمی و اقتصادی منطقه و برقراری تعاملات فناوری با کشور‌های حاشیه خلیج فارس
اهداف:
• کمک به جذب دانش فنی و سرمایه های داخلی و خارجی با توجه به موقعیت استراتژیک استان در منطقه و کشور
• تجاری سازی ایده های دانش محور
• حمایت از شرکت ها، موسسات و واحدهای فناور و کمک به رشد و شکوفایی آنها
• ایجاد بستر مناسب برای فارغ التحصیلان دانشگاهی به منظور راه اندازی کسب و کار
• افزایش مشارکت افراد با ایده های نوین در راستای حمایت از کار و سرمایه ایرانی
• تامین نیازهای فنی و تخصصی صنایع استان و رونق اقتصاد محلی

 

زمینه فعالیت:كشاورزي (مبتني بر آب شور)، شيلات (با تاكيد بر ميگو)، فناوري هاي دريايي- صنايع آلومينيوم و فولاد- صنايع پالايش- حمل  و نقل دريايي و ترانزيت